ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«Κορυφαίος Εργοδότης» για 5η Συνεχή Χρονιά

Για ακόμη μια φορά η Παπαστράτος συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες της χώρας για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Για ακόμη μια χρονιά η Παπαστράτος λαμβάνει την τιμητική διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα από το Top Employer Institute και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της χώρας για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια του διαρκούς σχεδιασμού και της υλοποίησης προγραμμάτων επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης για τους ανθρώπους της.

Παράλληλα, η μητρική εταιρεία, Philip Morris International (PMI), απέσπασε ξανά τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ευρώπη και τον κόσμο, και σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Ινστιτούτου, την πιστοποίηση για το εργασιακό περιβάλλον απέσπασαν θυγατρικές εταιρείες της PMI σε 50 χώρες, στην Ευρώπη και τον κόσμο, επιδεικνύοντας άριστη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης έκανε λόγο για σταθερή αναγνώριση που δίνει έμπνευση για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

«Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην οικογένεια της PMI, η οποία αναγνωρίζεται επίσης με συνέπεια ως εξαιρετικός εργοδότης, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία, καθώς και πρωτοποριακά προγράμματα ανταμοιβής και αναγνώρισης, αλλά και ανάπτυξης των εργαζομένων μας», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, τόνισε τη δέσμευση της Παπαστράτος να παραμένει ένας εργασιακός χώρος που φροντίζει τους ανθρώπους της, επισημαίνοντας ότι η δέσμευση αυτή «έρχεται από τα χρόνια της ίδρυσής της και επιβεβαιώνεται ακόμη και σήμερα, εννέα δεκαετίες μετά, σε μια εποχή που η εταιρεία μετασχηματίζεται ριζικά και υλοποιεί το όραμά της για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο».

Διαβάστε ακόμα