ΕΡΓΑZOMΕΝΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Η Παπαστράτος στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

Περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες (νέα στελέχη, απόφοιτοι, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές) είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες ανάπτυξης & εξέλιξης στην εταιρεία στο πλαίσιο της τριήμερης συμμετοχής μας στο μεγαλύτερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας για νέους στην Ελλάδα.

Δυναμική παρουσία είχε για άλλη μια χρονιά η Παπαστράτος στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, την πιο σημαντική συνάντηση νέων επαγγελματιών, αποφοίτων και φοιτητών με τον κόσμο των επιχειρήσεων, που έλαβε χώρα 29 - 31/03 στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Επιβεβαιώνοντας τη θέση μας ως διαχρονικός εργοδότης επιλογής, δεχθήκαμε στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό μας περισσότερους από 1.000 επισκέπτες, με σημαντικό ποσοστό από αυτούς, να έχουν ήδη συνδεθεί μαζί μας μέσω LinkedIn, PapastratosMazi και PMI Careers.

Η ομάδα της Παπαστράτος, που αποτελούνταν φέτος από 30 άτομα (μέλη των τμημάτων Ανθρώπων & Κουλτούρας, Επικοινωνίας αλλά και P-ambassadors, στελέχη από όλη την εταιρεία), είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό τόσο για τις ευκαιρίες ανάπτυξης & εξέλιξης μέσα στην εταιρεία, όσο και για την κουλτούρα και τις αξίες της εταιρείας.

Η ισότητα & συμπερίληψη, το κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας, το εργοστάσιο του μέλλοντος της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο , η καινοτομία των προϊόντων μας, ήταν μερικά ακόμη από τα θέματα που μονοπώλησαν τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια του τριημέρου.  

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως πολυσυνέδριο, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την καθημερινότητά μας, το περιβάλλον εργασίας και το όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου αλλά και για εξειδικευμένες θεματικές ενότητες, συμμετέχοντας σε πάνελ συζητήσεων και ατομικές παρουσιάσεις. Επτά συνολικά συνάδελφοι παρουσίασαν την ενότητά τους και προσέλκυσαν συνολικά περισσότερους από 300 ακροατές.

Ένα σημαντικό γεγονός σταδιοδρομίας, που συμβάλλει κάθε χρόνο σημαντικά στο να φέρει σε επαφή τα νέα ταλέντα και τις επιχειρήσεις .

ΜΑΖΙ μπορούμε πάντα να κάνουμε πράγματα #prostokalytero!

Διαβάστε ακόμα