ΕΡΓΑZOMΕΝΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Παπαστράτος: Νέες θέσεις εργασίας

Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο σε υποδομές όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, απαντάμε στις νέες προκλήσεις της εποχής. Από το 2021 ως σήμερα έχουμε προχωρήσει σε πάνω από 300 προσλήψεις, εκ των οποίων 170 για το εργοστάσιό μας στον Ασπρόπυργο. Ταυτόχρονα, μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης σε περίπου 100 φοιτητές. Kαι συνεχίζουμε.

Στην Παπαστράτος πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας κάνουν τη διαφορά και για το λόγο αυτό  επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των ταλέντων μας και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε σε ένα smoke-free μέλλον. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και έχουμε δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον που ενισχύει τη διαφορετικότητα του συνόλου των εργαζομένων.

Ένα περιβάλλον συμπερίληψης, όπου άνδρες και γυναίκες έχουν ίσες ευκαιρίες και αμείβονται ισότιμα για ισοδύναμη εργασία. Οι επανειλημμένες διακρίσεις μας ως Top Employer και Κορυφαίος Εργοδότης, η πιστοποίηση Equal-Salary καθώς και η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, αποτελούν ένα μικρό δείγμα αυτής της δέσμευσης. 

 

Εάν έχεις φιλοδοξίες, διαθέτεις θάρρος και περιέργεια να μάθεις και να εξελιχθείς, οι ευκαιρίες στο παγκόσμιο δίκτυό μας είναι αμέτρητες. Δες παρακάτω τις θέσεις απασχόλησης που είναι διαθέσιμες αυτή την περίοδο και επίλεξε αυτή που σε ενδιαφέρει.

Join us and let’s #MakeHistory together.

Διαβάστε ακόμα