ΕΡΓΑZOMΕΝΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Workforce talks Podcast: Employer Branding: Οι πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα

H Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια, People & Culture, Παπαστράτος & ΝΑ Ευρώπη, Philip Morris International, δίνει τη δική της οπτική για την αξία του employer branding και αναλύει τη στρατηγική για το ανθρώπινο δυναμικό που υλοποιεί η Παπαστράτος.

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, παρουσιάζει το ένατο κατά σειρά επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work: workforce talks’, με τίτλο ‘Employer Branding: Οι πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα’.

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, Commercial Director, Randstad Ελλάδας, προσφέρουν μια αναλυτική εικόνα της έρευνας Randstad Employer Brand και συζητούν για το  employer branding, τα κριτήρια αξιολόγησης ενός εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και τους παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή εργοδότη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται οι ελκυστικότεροι εργοδότες στην Ελλάδα για το 2023 και οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας με τη μεγαλύτερη ζήτηση – με τον φαρμακευτικό, τον τομέα της ενέργειας και των καυσίμων, αλλά και του τουρισμού να βρίσκονται στην κορυφή.

Προσκεκλημένη στο podcast ‘Employer Branding: Οι πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα’, η  Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια, People & Culture, Παπαστράτος & ΝΑ Ευρώπη, Philip Morris International, η οποία έδωσε τη δική της οπτική για την αξία του employer branding και ανέλυσε τη στρατηγική για το ανθρώπινο δυναμικό που υλοποιεί η Παπαστράτος, στρατηγική που της επέτρεψε να αναδειχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά, ο πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα.

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Διαβάστε ακόμα