ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

1 Εκατ. Λιγότεροι Καπνιστές στο Τέλος του 2021 - Φωτογραφίες

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η Παπαστράτος ανακοίνωσε, στις 18/02/2020, έναν τολμηρό στόχο: Μέχρι το τέλος του 2021 να έχουν αφήσει πίσω τους το τσιγάρο ένα εκατομμύριο καπνιστές. Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Ena Ekatommyrio Ligoteroi Kapnistes36 Ena Ekatommyrio Ligoteroi Kapnistes36

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, του Υπουργού Υγείας κυρίου Βασίλη Κικίλια και πλήθους εκπροσώπων του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου, η Παπαστράτος ανακοίνωσε έναν τολμηρό στόχο: Μέχρι το τέλος του 2021 να έχουν αφήσει πίσω τους το τσιγάρο ένα εκατομμύριο καπνιστές! 

Όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, αυτό που μοιάζει ανέφικτο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, όταν ενώνονται διαφορετικές δυνάμεις. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Παπαστράτος συγκέντρωσε ενδιαφερόμενους από πολλές πλευρές και ενώπιων όλων απηύθυνε ένα μεγάλο, ανοιχτό κάλεσμα προς όλους: κοινωνία, πολιτεία, επιστημονική κοινότητα, επιχειρηματικό κόσμο. 

Η πρωτοβουλία αυτή, που έρχεται στην αφετηρία της νέας δεκαετίας, επιβεβαιώνει την συνεχιζόμενη δέσμευση της Παπαστράτος #prostokalytero. Γιατί η αλλαγή ξεκινάει τώρα. Και χρειάζεται την ουσιαστική συμβολή όλων μας για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο.

Διαβάστε ακόμα