ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

1 Εκατομμύριο Λιγότεροι Καπνιστές στο τέλος του 2021 - Δηλώσεις

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης της νέας πρωτοβουλίας της Παπαστράτος, στις 18/02/2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύμα Σταύρος Νιάρχος, προβλήθηκε το παρακάτω βίντεο στο οποίο μιλάνε επιλεγμένοι business partners της Παπαστράτος.

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, του Υπουργού Υγείας κυρίου Βασίλη Κικίλια και πλήθους εκπροσώπων του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου, η Παπαστράτος ανακοίνωσε έναν τολμηρό στόχο: Μέχρι το τέλος του 2021 να έχουν αφήσει πίσω τους το τσιγάρο ένα εκατομμύριο καπνιστές! Ένας φιλόδοξος στόχος που θα οδηγήσει σε ραγδαία μείωση των καπνιστών, της τάξεως του 50%. Αφορά σημερινούς καπνιστές που είτε θα διακόψουν το κάπνισμα είτε θα στραφούν σε καλύτερες εναλλακτικές – προϊόντα θέρμανσης καπνού ή ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Μια πρωτοβουλία την οποία, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν και οι business partners της Παπαστράτος. Δείτε τι έχουν να πούνε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμα