ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Κροατία και Σλοβενία στις χώρες ευθύνης της Παπαστράτος

Papastratos Image Papastratos Image

Ενίσχυση του στρατηγικού ρόλου της Παπαστράτος στην Νοτιοανατολική Ευρώπη φέρνει η απόφαση της Philip Morris να θέσει την εταιρεία επικεφαλής σε δύο ακόμη χώρες, την Κροατία και τη Σλοβενία.

Με αυτές τις προσθήκες διευρύνεται το cluster των χωρών ευθύνης της Παπαστράτος, αφού η εταιρεία είναι ήδη επικεφαλής, εκτός της Ελλάδας, σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και Μάλτα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ολοκληρώνεται η μεγάλη επένδυση της εταιρείας, ύψους 300 εκατ. ευρώ, για τη μετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής των θερμαινόμενων ράβδων καπνού HEETS για το IQOS.

«Συναισθανόμαστε απόλυτα τη μεγάλη ευθύνη»

«Η Κροατία και η Σλοβενία αποτελούν δύο ιδιαίτερα δυναμικές αγορές, γεγονός που επιβεβαιώνει -για ακόμη μια φορά- την εμπιστοσύνη της PMI στο επιχειρηματικό έργο της Παπαστράτος», δήλωσε ο Χρήστος Χαρπαντίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβολος της εταιρείας.

Πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις όλων είναι επικεντρωμένες στο IQOS και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «όλοι μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα αυτή τη χρονιά για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου».   

Διαβάστε ακόμα