ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Πως να δηλώσεις συμμετοχή στο προγράμμα στήριξης «Συνεχίζουμε Μαζί»

Η Παπαστράτος στηρίζει εμπράκτως τους συνεργάτες της Μικρής Λιανικής με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τριών αξόνων με στόχο την διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλο τον κλάδο που περιλαμβάνει μέχρι και 10.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Aναγνωρίζοντας εμπράκτως την πολύτιμη συνεισφορά της Μικρής Λιανικής (περίπτερα, καταστήματα ψιλικών, κλπ.) στην Οικονομία και την απασχόληση, αλλά και το σημαντικό πλήγμα που έχει δεχτεί εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, η Παπαστράτος ανακοίνωσε την έναρξη του «Συνεχίζουμε Μαζί», ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης των επιχειρήσεων του ιστορικού κλάδου, στον πυρήνα του οποίου βρίσκεται η άμεση παροχή ρευστότητας, ύψους έως 10 εκατ. ευρώ, μέσω άτοκων πιστώσεων.

Όπως επισήμανε ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργειών της Παπαστράτος, Νίκος Φλίγκος, σε ανοιχτή επιστολή στους συνεργάτες της μικρής λιανικής: «Εδώ και σχεδόν 90 χρόνια μας συνδέουν πολλά. Κυρίως όμως μας συνδέει μια κοινή, αδιάλειπτη διαδρομή. Είμαστε οι πρώτοι που αναγνωρίζουμε την τεράστια συμβολή των δικών σας επιχειρήσεων, όχι μόνο στην επιτυχία της Παπαστράτος, αλλά και στην Οικονομία, την απασχόληση και την εφοδιαστική αλυσίδα. Είμαστε όμως και αυτοί που γνωρίζουμε από «πρώτο χέρι» τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε καθημερινά.Η Παπαστράτος αποφάσισε να αναλάβει δράση με ένα πρόγραμμα που έχει τρεις βασικoύς στόχους, να ενισχύσει τη ρευστότητα της επιχείρησής σου, να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της.

Στο κέντρο του Προγράμματός τοποθετήσαμε την πιο μεγάλη πρόκληση. Την ανάγκη για ρευστότητα. Μέσω των άτοκων πιστώσεων συνολικού ύψους 10.000.000 ευρώ, επιδιώκουμε να παρέχουμε «οξυγόνο» σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις έχουν ανάγκη. Αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες της επιχείρησής σου, δεν σταματούν εδώ, προχωρήσαμε ένα ακόμη βήμα. Σε συνεργασία με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά, εξασφαλίσαμε ειδικές εκπτώσεις και προνομιακές προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα που σε βοηθούν να μειώσεις τα έξοδά σου και να αναβαθμίσεις την επιχείρησή σου. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα σου. Συνεχίζουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε. Μαζί»

Είσαι επαγγελματίας έμπορος καπνικών; Θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή;

Το πρόγραμμα της Παπαστράτος είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται δυναμικά, σύμφωνα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία. Για να δηλώσεις συμμετοχή αρκεί να κάνεις εγγραφή στο www.papastratosopen.gr (δικαίωμα εγγραφής έχουν οι επαγγελματίες έμποροι καπνικών)

Αν δεν έχεις λογαριασμό, είσαι 4 βήματα μακριά!

1)      Επισκέψου το www.papastratosopen.gr

2)      Πάτα «ΕΓΓΡΑΦΗ» και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

3)      Κάλεσε στο τηλ.:210-4193330 για να μάθεις τον κωδικό του σημείου πώλησης

4)      Ολοκλήρωσε την εγγραφή και στη συνέχεια πάτα το σύνδεσμο ενεργοποίησης (που έχει σταλεί στα εισερχόμενα e-mail σου)

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση για το πρόγραμμα μπορείτε να καλέσετε στο τηλ.:210-4193330 ή να στείλετε e-mail στο support@papastratosopen.gr 

Διαβάστε ακόμα