ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
7 ΜΑΙΟΥ 2021

90 χρόνια Παπαστράτος: Τιμώντας το χθες, σχεδιάζοντας το αύριο

Φέτος γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Παπαστράτος. Με εκκίνηση την Πέμπτη 17 Ιουνίου και διάρκεια όλο το 2021, τιμούμε την εταιρεία και τους ανθρώπους που την έφεραν στο σήμερα με ένα επετειακό λογότυπο.

Τον Μάιο του 1931, ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος παρουσία του Προέδρου της Βουλής και πλήθος βουλευτών, εγκαινίασε το εργοστάσιο καπνικών των Αδελφών Παπαστράτου, ένα τεχνολογικό επίτευγμα για την αναδυόμενη βιομηχανία της εποχής.

Στις 17  Ιουνίου του 2021, θα ξεκινήσει επίσημα ο εορτασμός για την επέτειο των 90 ετών λειτουργίας της Παπαστράτος.

90 χρόνια όπου καταφέραμε να εδραιωθούμε ως η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, μέρος της Philip Morris International, της μεγαλύτερης καπνοβιομηχανίας παγκοσμίως.

90 χρόνια όπου αναγνωριζόμαστε ευρέως ως κορυφαίος εργοδότης για το εργασιακό μας περιβάλλον που έχει στον πυρήνα του την ισότητα, τον σεβασμό και τη συμπερίληψη.

90 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στην κοινωνία και σταθερής παρουσίας μας σε κάθε κρίσιμη καμπή που αντιμετωπίσαμε ως χώρα.

90 χρόνια που σηματοδοτούν, τον συνεχιζόμενο ριζικό μας μετασχηματισμό από καπνοβιομηχανία σε εταιρεία τεχνολογίας. Με φάρο την επιστήμη. Και όραμα το τέλος του τσιγάρου που είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το λογότυπο μας για τα 90 χρόνια Παπαστράτος αποτυπώνει τους ανθρώπους, όλους εκείνους που ήρθαν κοντά όλα αυτά τα χρόνια για να κάνουν την Παπαστράτος την εμβληματική εταιρεία που είναι σήμερα.

Ένα λογότυπο που τιμάει το χθες, σχεδιάζοντας το αύριο, προς το καλύτερο. 

Με τη δέσμευση να συνεχίσουμε να φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά τόσο στον οργανισμό όσο και στην ευρύτερη κοινωνία. Φιλοδοξώντας το #prostokalytero να συνεχίσει να μας συνοδεύει, ως φιλοσοφία, και τα επόμενα 90 χρόνια παρουσίας μας. Για τα δύσκολα που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και όλα τα δυσκολότερα που επιδιώκουμε να καταφέρουμε στο μέλλον. Μαζί. 

Διαβάστε ακόμα