ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Νέα, σημαντικά βραβεία για την Παπαστράτος - Capital Link CSR Leadership Award

Το “Capital Link CSR Leadership Award” απονεμήθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Παπαστράτος, Χρήστο Χαρπαντίδη και η εταιρεία διακρίθηκε ως Επιχείρηση της Χρονιάς στα “Diamonds of the Greek Economy”.

Νέες διακρίσεις απέσπασε η Παπαστράτος στο πλαίσιο δύο σημαντικών διοργανώσεων για την εγχώρια επιχειρηματικότητα.

Συγκεκριμένα, στο 8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link με τίτλο «Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας - Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ», ο Χρήστος Χαρπαντίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τιμήθηκε με το βραβείο «2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» Διεθνούς Προσωπικότητας για την προσήλωσή του στην υπεύθυνη επιχειρηματική ανάπτυξη και την καινοτομία καθώς και για το σημαντικό έργο της Παπαστράτος στην Ελλάδα.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν θεσμό αναγνώρισης της κοινωνικής προσφοράς και της συμβολής προσωπικοτήτων και εταιρειών στην προώθηση της Ελλάδας και του Ελληνικού Πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η Παπαστράτος βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Diamonds of the Greek Economy” ως «Επιχείρηση της χρονιάς».

Ο θεσμός αυτός αναδεικνύει τις δυναμικότερες  επιχειρήσεις στην Ελλάδα, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως  η κερδοφορία, το επενδυτικό πρόγραμμα, η χρηματοοικονομική διάρθρωση και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Κατά τον κ. Χαρπαντίδη, η επιτυχία στην Παπαστράτος οφειλόταν πάντα στην εξαιρετική δέσμευση των εργαζομένων της. Όπως είπε, ιδιαίτερα σήμερα, που η εταιρεία βρίσκεται σε μια περίοδο ριζικού μετασχηματισμού, καταλύτης για το μέλλον είναι οι άνθρωποί της, «αυτοί που πιστεύουν κι έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό το φιλόδοξο όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνού του τσιγάρου, αυτοί που εργάζονται καθημερινά πάνω σε νέα δεδομένα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους και αυτά που ξέρουν».

«Σε όλους αυτούς λοιπόν», πρόσθεσε, «αξίζουν πολλά συγχαρητήριa» και κατέληξε, λέγοντας πως «τα βραβεία αυτά αποτελούν για εμάς μια διαρκή υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στους ανθρώπους μας, την κοινωνία και, στο τέλος της ημέρας, απέναντι στην ίδια τη χώρα».

Διαβάστε ακόμα