ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

PMI DNA: We Care, We are Better Together, We are Game Changers

Οι εργαζόμενοι της Παπαστράτος είχαν την ευκαιρία σε ένα ολοήμερο workshop να εμβαθύνουν στις αξίες που διέπουν την Philip Morris International, ταυτόσημες με το DNA της Παπαστράτος και να συζητήσουν για το αποτύπωμα που φέρει το τρίπτυχο: We Care, We are Better Together, We are Game Changers στην κουλτούρα της εταιρίας.

Στην Παπαστράτος και στην PMI οι αξίες μας ήταν αυτές οι οποίες υπήρξαν πυξίδα μας σε όλη τη διαδρομή μας. Εκείνες που μετουσιώνονται καθημερινά σε πράξεις προς το καλύτερο με αποδέκτες τους ανθρώπους μας, την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Εκείνες που μας έφτασαν στο σήμερα και αποτελούν τη βάση μας για το συμπεριληπτικό, βιώσιμο μέλλον που φιλοδοξούμε να χτίσουμε ΜΑΖΙ.

Αδιαπραγμάτευτες, αναλλοίωτες, διαχρονικές αξίες που η PMI πρόσφατα επαναδιατύπωσε με στόχο κάθε εργαζόμενός της ξεχωριστά και όλοι μαζί ως σύνολο να προχωράμε μπροστά.

Ξεκινώντας από το We Care, δημιουργούμε θετικό αποτύπωμα για όσους βρίσκονται γύρω μας, όπως ακριβώς κάνουμε και για τους καταναλωτές μας στο πλαίσιο του οράματός μας για ένα κόσμο χωρίς τσιγάρο. Κάτι που προϋποθέτει να έχουμε αυτογνωσία για την επίδραση που έχουμε στους άλλους, ενσυναίσθηση και να είμαστε συμπεριληπτικοί.

Συνεχίζοντας με το We are Better Together, δίνουμε έμφαση στη δύναμη της συλλογικότητας και της συνεργασίας, επιμένοντας πως μόνο μαθαίνοντας  να εξελισσόμαστε ως ομάδα μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Και καταλήγοντας στο We are Game Changers, τολμάμε να κάνουμε πράγματα που μας καθιστούν πρωτοπόρους. Με ευελιξία, στοχοπροσήλωση και αποφασιστικότητα να ανταποκρινόμαστε τις προκλήσεις και να αλλάξουμε τα δεδομένα στον κλάδο μας και στον κόσμο γενικότερα.

Διαβάστε ακόμα