ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Συνεχίζουμε Μαζί», Φωτογραφίες & Video από τη Συνέντευξη Τύπου

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της Μικρής Λιανικής ανακοίνωσε η Παπαστράτος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο στις 09/09/2020. Δείτε εδώ φωτογραφίες και το βίντεο της εκδήλωσης.

Aναγνωρίζοντας εμπράκτως την πολύτιμη συνεισφορά της Μικρής Λιανικής στην οικονομία, την απασχόληση και την εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και το σημαντικό πλήγμα που έχει δεχτεί εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, η Παπαστράτος ανακοίνωσε την έναρξη του «Συνεχίζουμε Μαζί», ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης των 21.000 επιχειρήσεων και των 43.000 εργαζομένων του κλάδου, στον πυρήνα του οποίου βρίσκεται η άμεση παροχή ρευστότητας, ύψους έως 10 εκατ. ευρώ, μέσω άτοκων πιστώσεων.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου: «Εδώ και σχεδόν 90 χρόνια η Μικρή Λιανική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματός μας. Σε αυτούς τους ανθρώπους που επιχειρούν και εργάζονται στη Μικρή Λιανική οφείλουμε μεγάλο μέρος της δικής μας επιτυχίας. Μέσα από το Πρόγραμμα «Συνεχίζουμε Μαζί», επιδιώκουμε να στηρίξουμε σήμερα το αύριο του κλάδου και να στείλουμε ένα μήνυμα σε ολόκληρη τη χώρα:Παραμένουμε δίπλα και συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη προς το καλύτερο. Συνεχίζουμε Μαζί».

Ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργιών της Παπαστράτος, Νίκος Φλίγκος, συμπλήρωσε: «Η Μικρή Λιανική είναι άμεσοι συνεργάτες της Παπαστράτος. Μιλάμε για μικρά σημεία όπως περίπτερα, ψιλικά αλλά και mini market, ο τζίρος των οποίων τα τελευταία χρόνια πλήττεται πραγματικά από την μείωση της κατανάλωσης».

Δείτε εδώ το βίντεο της εκδήλωσης:

Διαβάστε ακόμα