ΕΡΓΑZOMΕΝΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
13 ΜΑΙΟΥ 2021

90 χρόνια Παπαστράτος: Νέο πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής για 90 νέους

Φέτος που κλείνουμε τα 90 χρόνια λειτουργίας, δίνουμε την ευκαιρία σε 90 νέους σπουδαστές και αποφοίτους να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία από την Παπαστράτος ολοκληρώνοντας μαζί μας ένα πρόγραμμα πλήρους αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.

Στο ξεκίνημά σου χρειάζεσαι πάντα ανθρώπους να σε πιστέψουν και να επενδύσουν πάνω σου. Αυτό ακριβώς φιλοδοξούμε να κάνουμε και εμείς με το νέο 'Papastratos Ιnternship Program' που δίνει την ευκαιρία σε 90 σπουδαστές, μεταπτυχιακούς φοιτητές ή πρόσφατα αποφοίτους, να ολοκληρώσουν μαζί μας ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης εστιασμένο σε πραγματικές συνθήκες εργασίας για το χρονικό διάστημα Ιούλιο έως και Σεπτέμβριο 2021. 

Αναγνωρίζοντας ότι μια από τις ομάδες του πληθυσμού στην οποία η πανδημία είχε τις μεγαλύτερες επιπτώσεις ήταν οι φοιτητές και οι νέοι απόφοιτοι, αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία να ανακτήσουν πιο γρήγορα την εμπιστοσύνη και την αισιοδοξία τους για το μέλλον.  

Φιλοδοξία του προγράμματος πρακτικής άσκησης της Παπαστράτος, που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των ενεργειών για τον εορτασμό των 90 χρόνων λειτουργίας μας, είναι να υποστηρίξουμε την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη της νέας γενιάς, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της δυσμενούς περιόδου, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και εξοπλίζοντας τους νέους ανθρώπους με πολύτιμες εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια αυτού του βιωματικού ταξιδιού, όλοι οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναπτυξιακά προγράμματα και παράλληλα να εκτίθενται σε πραγματικά έργα που αφορούν όλα τα τμήματα της εταιρείας (Sales, Marketing, Digital, Finance, IT, Manufacturing κτλ).

Ψάχνουμε ανθρώπους που διψούν για εμπειρίες και είναι πρόθυμοι να μάθουν και να εξερευνήσουν τα όριά τους σε ένα απαιτητικό και forward-orientated διεθνές επαγγελματικό περιβάλλον. Καθώς κάνετε τα πρώτα βήματα στην καριέρα σας, θα έχετε την υποστήριξη μιας πολυεθνικής επιχείρησης σε συνδυασμό με την ευελιξία και τη νοοτροπία που συναντά κανείς σε μια start up.

Μάθετε πως μπορείτε και εσείς να γίνετε μέρος του μετασχηματισμού μας, από σημαντικότερη καπνοβιομηχανία της Ελλάδας (θυγατρική της Philip Morris International, της μεγαλύτερης καπνοβιομηχανίας στον κόσμο) σε μια εταιρεία επιστήμης και τεχνολογίας με ανατρεπτικό όραμα για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Προσφέροντας τη δική σας φρέσκια οπτική σε έργα που έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη μεγάλη διαφορά στις ζωές των 1 δις ανθρώπων που συνεχίζουν το κάπνισμα.  

Μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα