ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

H επιστήμη στο προσκήνιο με τη στήριξη της Παπαστράτος

Η Παπαστράτος και η Lifo ενώνουν ξανά δυνάμεις για τη συνέχεια της καταξιωμένης σειράς podcast ️«Άκου την Επιστήμη» η οποία δίνει «φωνή» σε διακεκριμένους επιστήμονες και κορυφαίους ερευνητές από κάθε επιστημονικό πεδίο.

10 κορυφαίες προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας πρωταγωνιστούν στα 10 νέα επεισόδια της σειράς podcast «Άκου την Επιστήμη», που πραγματοποιείται με τη στήριξη της Παπαστράτος, παραθέτοντας ιδέες, έρευνες, μελέτες και συμπεράσματα και αναλύοντας επίκαιρες θεματικές που αφορούν όλους μας, εξηγώντας μας επιστημονικά, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τι είναι αυτό που ζούμε και γιατί.

Πρωταρχικός σκοπός της σειράς παραμένει το να αναδειχθεί η αξία της επιστήμης, η οποία αποτελεί και τη βάση του ριζικού μετασχηματισμού της Παπαστράτος με τη σωστή πληροφόρηση να είναι πιο αναγκαία απο ποτέ για ένα βιώσιμο μέλλον.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς, με τίτλο «Γιατί οι πόλεις θα είναι ο 'μεγάλος ασθενής' της κλιματικής κρίσης;», καλεσμένος είναι ο καθηγητής Φυσικής Περιβάλλοντος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Καρτάλης.

O καθηγητής Φυσικής Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Καρτάλης

O καθηγητής Φυσικής Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Καρτάλης

Ο καθηγητής Κ. Καρτάλης αναλύει τις προεκτάσεις της κλιματικης κρίσης, απαντώντας σε ερωτήματα όπως αν οι καύσωνες και οι πλημμύρες είναι η νέα κανονικότητα, αν κινδυνεύουμε να χάσουμε πολλές από τις παραλίες μας και το αν ο τρόπος που ζούμε, καταναλώνουμε και παράγουμε μπορεί να συνδυαστεί με ένα καλύτερο μέλλον.

Η συζήτηση είναι διαθέσιμη ΕΔΩ

Μπορείτε επιπλέον, να ακούσετε τα 8 επεισόδια της πρώτης σειράς, ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα