ΚΟΙΝΩΝΙA
19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

37ος Μαραθώνιος Αθήνας: Για Καλό Σκοπό!

Για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι 216 δρομείς της Παπαστράτος προσφέρθηκαν 5 ευρώ σε τρεις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Για ακόμη μια χρονιά η Παπαστράτος έδωσε δυναμικό «παρών» στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, αυτή τη φορά για έναν μεγαλύτερο σκοπό: 5 ευρώ προσφέρθηκαν για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι 216 δρομείς στους αγώνες δρόμου των 5 χλμ., 10 χλμ. και της Κλασική Διαδρομής των 42 χλμ..

Στόχος ήταν η ενίσχυση τριών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, του Δεσμού, της ΜΚΟ Διογένης, που εκδίδει το περιοδικό δρόμου "Σχεδία" και της Διεθνούς Αμνηστίας.

Με τον τρόπο αυτόν μετατρέψαμε τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο σε ουσιαστική βοήθεια προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με σταθερή επιδίωξη να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των πιο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για ένα μέλλον προς το καλύτερο, η Παπαστράτος ενίσχυσε το πολύτιμο κοινωνικό έργο των τριών ΜΚΟ.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε: «Αυτή τη χρονιά δεν τρέξαμε αποκλειστικά για εμάς. Δεν δοκιμάσαμε απλώς τα όρια και την αντοχή μας. Τρέξαμε για έναν μεγαλύτερο, σπουδαιότερο σκοπό, τρέξαμε για αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτή είναι η σταθερή επιδίωξη της Παπαστράτος. Να  συμβάλλουμε κάθε μέρα, με κάθε τρόπο, προς το καλύτερο, για όλους».

Διαβάστε ακόμα