ΚΟΙΝΩΝΙA
15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

39ος Μαραθώνιος Αθήνας: Η Παπαστράτος τρέχει για καλό σκοπό

Δυναμικό «παρών» έδωσε για ακόμη μια χρονιά η Παπαστράτος στον μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό θεσμό της Αθήνας, προσφέροντας 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι 165 δρομείς της για τη στήριξη του κοινωνικού έργου επιλεγμένων ΜΚΟ.

Η χαρά της συμμετοχής, της άθλησης και της προσφοράς «συναντήθηκαν» και πάλι στο πλαίσιο του φετινού 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στον οποίο η Παπαστράτος συμμετείχε με συνολικά 165 δρομείς.

Ένα «Είμαστε οι Πράξεις μας», η στάση ζωής που εκφράζει συνολικά τη φιλοσοφία της εταιρείας, που εκφράστηκε εμπράκτως με τη προσφορά 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι δρομείς της Παπαστράτος για την στήριξη του έργου των δύο συνεργαζόμενων ΜΚΟ (Σχεδία και Διεθνής Αμνηστία).

Αποδεικνύοντας την επιδίωξη της Παπαστράτος να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των πιο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για ένα μέλλον προς το καλύτερο.

Οι δρομείς της Παπαστράτος, που είχαν φέτος την ευκαιρία να προετοιμαστούν με προπονητή τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο, Νίκο Πολιά, έλαβαν μέρος στους αγώνες δρόμου των 5 και των 10 χλμ. Καθώς επίσης και σε αυτόν της Κλασικής Διαδρομής των 42 χλμ. στην οποία συμμετείχαν -και την οποία κατάφεραν να ολοκληρώσουν- τρεις μαραθωνοδρόμοι εργαζόμενοί της εταιρείας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της ενιαίας στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της Παπαστράτος, που ορίζει κάθε δράση της. Επίκεντρο της αποτελεί η πεποίθηση ότι η θετική αλλαγή ξεκινά από εμάς,  διαχέεται, στη συνέχεια, στο ευρύτερο οικοσύστημά μας και καταλήγει, τέλος, να αγκαλιάζει την κοινωνία.

Διαβάστε ακόμα