ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Πιο «Αξιοθαύμαστη Επιχείρηση» στην Ελλάδα αναδείχθηκε η Παπαστράτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Στην κορυφή της λίστας Most Admired Companies Greece του Fortune Greece βρέθηκε για το 2022 η Παπαστράτος για 3η συνεχόμενη χρονιά (και 4η συνολικά). Πρόκειται για τον κορυφαίο θεσμό για την εταιρική φήμη που επιβραβεύει οργανισμούς που δρουν με σκοπό, καινοτομία, ευελιξία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα.

Μέλη της ομάδας που εκπροσώπησε την Παπαστράτος στην εκδήλωση

Μέλη της ομάδας που εκπροσώπησε την Παπαστράτος στην εκδήλωση

Αφιερωμένο στη βράβευση των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων για το 2022, στο πλαίσιο της 8ης ετήσιας έρευνας, ήταν το exclusive event του Fortune Greece στο οποίο έδωσαν το «παρών» κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς, από τη βιομηχανία, την τεχνολογία και την ενέργεια μέχρι τον χρηματοοικονομικό τομέα και το λιανεμπόριο.

Η Παπαστράτος έχει σταθερή παρουσία στη λίστα Most Admired Companies που καταρτίζει εδώ και 8 χρόνια το Fortune σε συνεργασία με την KPMG. Φέτος ψηφίστηκε για 3η συνεχόμενη φορά και 4η συνολικά στην πρώτη θέση.

Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 στελέχη της αγοράς από 380 επιχειρήσεις, µε κύκλο εργασιών µεγαλύτερο των 50 εκατ. ευρώ, τα οποία ψήφισαν και ανέδειξαν τις Πιο Αξιοθαύµαστες Επιχειρήσεις για το 2022. Τα κριτήρια αξιολόγησης συνδέονται µε την Καινοτοµία, τη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναµικού, τη Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Οικονοµική Ευρωστία, την Εξωστρέφεια, την Ανταγωνιστικότητα, την Μακροπρόθεσµη επενδυτική Αξία και την Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, με το βραβείο Most Admired Companies Greece για το 2022

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, με το βραβείο Most Admired Companies Greece για το 2022

Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντας στην εκδήλωση η Brand Manager Fortune Greece, Αναστασία Παρετζόγλου, εξήγησε ότι οι μεγάλες εταιρείες που βραβεύονται ως Most Admired Companies έχουν ως σκοπό καινοτόμους τρόπους διοίκησης και οι αξίες που υπηρετούν διευκολύνουν τις επιδόσεις και την επίτευξη των στόχων τους.

Στο πλαίσιο της firechat συζήτησης στην οποία έλαβε μέρος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, αφού ευχαρίστησε -εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας της Παπαστράτος- τους συμμετέχοντες στην έρευνα, δήλωσε σχετικά: «Ξέραμε πού θέλαμε να πάμε και πώς. Είχαμε μια ξεκάθαρη πυξίδα». Μιλώντας στη συνέχεια για τον μετασχηματισμό της Παπαστράτος από καπνοβιομηχανία σε εταιρεία τεχνολογίας με όραμα το τέλος του τσιγάρου το οποίο, όπως δήλωσε: «Είναι ένα τεράστιο στοίχημα που το κερδίζουμε μέρα με τη μέρα».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χαρπαντίδη στο Fortune Greece ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα