ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Παπαστράτος: Η πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρεία στην Ελλάδα για το 2023

Στην κορυφή της λίστας Most Admired Companies Greece του Fortune Greece βρέθηκε για το 2023 η Παπαστράτος για 4η συνεχή χρονιά (και 5η συνολικά). Πρόκειται για τον κορυφαίο θεσμό για την εταιρική φήμη που επιβραβεύει οργανισμούς που δρουν με σκοπό, καινοτομία, ευελιξία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα.

Μέλη της ομάδας που εκπροσώπησε την Παπαστράτος στην εκδήλωση

Μέλη της ομάδας που εκπροσώπησε την Παπαστράτος στην εκδήλωση

Στο πλαίσιο του exclusive event για τα 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας του Fortune Greece στην Ελλάδα, στο οποίο έδωσαν το «παρών» κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς, πραγματοποίηθηκε η βράβευση των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων για το 2023. 

Η Παπαστράτος έχει σταθερή παρουσία στη λίστα Most Admired Companies που καταρτίζει εδώ και 9 χρόνια το Fortune σε συνεργασία με την KPMG. Φέτος ψηφίστηκε για 4η συνεχή φορά και 5η συνολικά στην πρώτη θέση.

Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 2200 στελέχη της αγοράς από 440 επιχειρήσεις, µε κύκλο εργασιών µεγαλύτερο των 50 εκατ. ευρώ, τα οποία ψήφισαν και ανέδειξαν τις Πιο Αξιοθαύµαστες Επιχειρήσεις για το 2023. Τα κριτήρια αξιολόγησης συνδέονται µε την Καινοτομία, τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, την Οικονομική Επίδοση, τη Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, την Ποιότητα Προσφερομένων Προϊόντων ή Υπηρεσιών, την Εξωστρέφεια και τα Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης, αφού ευχαρίστησε -εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας της Παπαστράτος- τους συμμετέχοντες στην έρευνα, δήλωσε σχετικά: «To να βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά στην κορυφή των Most Admired Companies είναι μεγάλη χαρά και περηφάνια για μια ομάδα που δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ελλάδα. Η Παπαστράτος βρίσκεται σήμερα εδώ χάρη σε αυτή την ομάδα, χάρη στους ανθρώπους της. Αυτή η τιμή είναι και παράλληλα μεγάλη ευθύνη. Να συνεχίσουμε όλοι μαζί, εντός και εκτός Παπαστράτος, να ενώνουμε δυνάμεις για την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας μας. Και, πάνω από όλα, είναι πολύ ξεχωριστό να σε αναγνωρίζει η ίδια η επιχειρηματική κοινότητα για τη διαδρομή και το έργο σου. Γιατί οι άνθρωποι που σε επιλέγουν συναισθάνονται τις προκλήσεις μέσα στις οποίες επιχειρείς και μέσα στις οποίες επιλέγεις να επενδύσεις ή να κάνεις μεγάλες αλλαγές».

Διαβάστε ακόμα