ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Η Παπαστράτος αναδείχθηκε Sales Company of the Year

Σε γιορτινό κλίμα και με την παρουσία 600 στελεχών από κορυφαίες εταιρείες, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των φετινών Sales Excellence Awards.

Μέλη της ομάδας του Commercial καθώς λαμβάνουν τα βραβεία Sales Excellence Awards

Μέλη της ομάδας του Commercial καθώς λαμβάνουν τα βραβεία Sales Excellence Awards

Ο θεσμός, που αποτελεί τα τελευταία 12 χρόνια σημείο αναφοράς για τον χώρο των πωλήσεων καθώς παρουσιάζει τις κορυφαίες πρακτικές από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Events. Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από στελέχη της αγοράς, εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, όπως και ακαδημαϊκούς / καθηγητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, που έχουν πολυετή επαγγελματική/ερευνητική εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων εντός και εκτός Ελλάδος.

Για πρώτη χρονιά φέτος απονεμήθηκε στη διοργάνωση ο τίτλος ‘Sales Company of the Year’, με την Παπαστράτος να κατακτά την πρώτη θέση λαμβάνοντας το βραβείο ‘GOLD’, στην κατηγορία Growth.

Η Παπαστράτος διακρίθηκε και βραβεύτηκε σε αρκετές ακόμη κατηγορίες, λαμβάνοντας βραβείο ‘PLATINUM’ στην ενότητα ‘Αριστεία στα Κανάλια & Υποστήριξη Πωλήσεων’ με την πρωτοβουλία ‘E-Commerce-Last mile excellence’.

Συνάδελφοι από την ομάδα του Commercial παρευρέθηκαν στην απονομή, προκειμένου να παραλάβουν με χαρά τα βραβεία & να γιορτάσουν όλοι μαζί τη σημαντική αυτή διάκρισή.

Διαβάστε ακόμα