ΕΡΓΑZOMΕΝΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
30 ΜΑΙΟΥ 2024

Η Παπαστράτος στην Ημερίδα Σταδιοδρομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Tελειόφοιτοι και απόφοιτοι φοιτητές προερχόμενοι κυρίως από τις Σχολές Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών Μηχανικών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες ανάπτυξης & εξέλιξης στην εταιρεία.

Δυναμική παρουσία είχε η Παπαστράτος στην εκδήλωση «Ημερίδα Σταδιοδρομίας του ΕΜΠ» που διοργάνωσε τη Δευτέρα 20/05 το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο κτίριο του Μεγάρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Επιβεβαιώνοντας τη θέση της Παπαστράτος ως διαχρονικός εργοδότης επιλογής, πραγματοποιήθηκε ένας σημαντικός αριθμός συνεντεύξεων με φοιτητές και απόφοιτους προερχόμενους από τις Σχολές Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών Μηχανικών, οι οποίοι επιδιώκουν ένα δυναμικό ξεκίνημα της καριέρας τους στο εργοστάσιο του μέλλοντος.

Άξιο επισήμανσης αποτελεί ότι οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πέρα από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στις οποίες θα μπορούσαν να απασχοληθούν, για θέματα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της εταιρείας.

Η ομάδα της Παπαστράτος, που αποτελούνταν από εκπρόσωπο του τμημάτος Ανθρώπων & Κουλτούρας (Μαρία Κυρούση, Talent Acquisition Specialist) αλλά και εκπρόσωπο από την παραγωγή (Θάνος Γκράβας, Line Lead Secondary), είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό τόσο για τις ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα στην εταιρεία, όσο και για την κουλτούρα και τις αξίες της.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε πληροφόρηση των φοιτητών για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, αλλά και για τη δυνατότητα υλοποίησης πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Επιπλέον οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τη δυνατότητα να ανεβάσουν το βιογραφικό τους στη νέα πλατφόρμα Phenom για μελλοντική αξιοποίηση, καθώς επίσης για το πλάνο συνεργασίας με το Γραφείο Διασύνδεσης για την υλοποίηση ενημερωτικών δράσεων και επίσκεψης στις εγκαταστάσεις της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο.

Διαβάστε ακόμα