ΕΡΓΑZOMΕΝΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Παπαστράτος: «Κορυφαίος Εργοδότης» για 10η συνεχή χρονιά

Μια διάκριση που αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης της εταιρείας στην ισότητα, την ευημερία και τη διαρκή ανάπτυξη των ανθρώπων της στο δρόμο προς ένα καλύτερο μέλλον.

Η Παπαστράτος βραβεύεται για άλλη μία χρονιά ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα για το 2024 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο oργανισμό Top Employers Institute για τις βέλτιστες εργασιακές συνθήκες που προσφέρει στους εργαζόμενούς της. Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει η Παπαστράτος, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια μεγάλη γκάμα δράσεων και προγραμμάτων τα οποία τοποθετούν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η Παπαστράτος λαμβάνει τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα επί δέκα συναπτά έτη, συγκαταλεγόμενη σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της χώρας, σχετικά με το εργασιακό τους περιβάλλον. Παράλληλα με την Παπαστράτος, βραβεύεται -για το άριστο εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές που εφαρμόζει- και η μητρική εταιρεία Philip Morris International (PMI) ως «Κορυφαίος Εργοδότης», τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως.

Με αφορμή τη νέα αυτή διάκριση, η Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και Ν.Α. Ευρώπης της PMI, δήλωσε:«Η διάκρισή μας ως Κορυφαίου Εργοδότη για το 2024 για 10η συνεχή χρονιά μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά εις... τριπλούν, καθώς η αναγνώριση δεν περιορίστηκε εντός συνόρων. Πέραν της βράβευσής μας στην Ελλάδα, η Παπαστράτος διακρίθηκε, επίσης, ως Top Employer σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Το γενονός ότι η τριπλή βράβευση προέρχεται από έναν ανεξάρτητο και διεθνούς κύρους οργανισμό, όπως το Top Employers Institute, ενισχύει τη θέληση όλων μας στο Τμήμα People & Culture, αλλά και της εταιρείας συνολικά, να βελτιώνουμε τη δουλειά μας. Παπαστράτος σημαίνει ο Άνθρωπος στην κορυφή. Κάθε διάκριση αποτελεί για εμάς δέσμευση ότι κάθε χρόνο θα δημιουργούμε όλο και ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Σε ένα περιβάλλον διαλόγου, συμπερίληψης και ίσης πρόσβασης σε εργαλεία και τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τις δεξιότητές τους και αναδεικνύουν τα ταλέντα τους. Με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικού και προσωπικού χρόνου. Και πάντοτε #prostokalytero».

Διαβάστε ακόμα